Avui: 09:30-13:30 h 934410223 649577668 640857639
Temps de lectura 1 min.

Encara que hagis estat constant amb la protecció solar i evitat la sobeexposició, els banys de sol, de clor i sal tenen efectes en la teva pell. Aquests agents externs poden causar-li, que perdi lluminositat i que apareguin arrugues o taques, entre d'altres.

Per això, és important que després de l'estiu li dediquis especial atenció a la pell del teu rostre i cos. Segueix uns senzills consells i recupera-la per fer que segueixi lluint sana i bonica.

EFECTES EN LA PELL DESPRÉS DE L'ESTIU

I és que els excessos de l'estiu poden passar factura a la teva pell, alguns dels danys que pot patir després de les vacances són:

  • Arrugues de fotoenvelliment: l'exposició al sol sense protecció o la sobreexposició pot traduir-se en l’aparició d’aquestes marques en la teva pell o en fer més evidents les línies d'expressió existents.
  • Taques: són un altre efecte lligat a l'exposició de la pell als raigs solars.
  • Deshidratació: la calor i les altes temperatures poden fer que la teva pell perdi aigua, fent que es deshidrati, comportant vermellors, tibantor, picor, ...
  • Dany invisible: es dona a nivell extracel·lular i intracel·lular, suposa estrès oxidatiu i inflamació, entre d'altres.

RECUPERA LA TEVA PELL DESPRÉS DE L'ESTIU

Davant d'aquests i altres efectes, la teva pell necessita reprendre rutines de bellesa i bons hàbits que la hidratin i l'ajudin a recuperar elasticitat i lluminositat, i promoguin la producció de col·lagen i elastina.

Per a això, el teu rostre necessitarà neteja, hidratació i reparació; mentre que el teu cos demanarà que l’exfolies, netejar-la amb els productes adequats i la nodreixis. Regina Royo, farmacèutica i formadora t'explica detalladament com reparar la pell després de l'esti. No et perdis el  vídeo!

Recorda que la teva pell té unes característiques determinades, fes servir sempre productes adaptats a les seves necessitats. A la teva farmàcia et poden assessorar, segueix sempre el seu consell!

Preu